Hey girl!

lees hier meer over Fit Female Academy

Fit Female Academy is voor elke jonge vrouw met een missie rondom een gezond lichaam; fysiek én mentaal! Ik geloof dat iedereen een leven verdient zonder klachten rondom haar menstruatie en zonder belemmeringen van problemen met haar darmen. Samen streven we naar een energiek en positief leven waar jij zonder darm- en hormoonklachten van geniet.

Jouw vrouwelijke gezondheid terug op nummer 1. Je cyclus leren begrijpen en ook nog eens in je voordeel gaan laten werken. Dat is wat ik wil voor jou. 

Pak de controle terug in jouw leven met
Fit Female Academy

Elke vrouw mag geluk ervaren in haar eigen lichaam. Met mijn achtergrond in orthomoleculaire voeding, sportvoeding en diverse verdiepingen in hormoongezondheid en darmklachten ga ik jou helpen. Helpen naar dat leven vol energie, zelfvertrouwen en klachtenvrij. Dat verdien jij ook!

Wil je weten hoe mijn pad is geweest naar een fit leven? Dat lees je hier!

Hoi, ik ben Romy Vriens!

ik negeerde continu de signalen van mijn lichaam. deze gaan omarmen heeft me geholpen.

Mijn interesse in sport en voeding begon al vroeg. Ik ben altijd fanatiek geweest in diverse sporten en heb een sportopleiding gedaan met specialisatie in fitness en gezondheid. Daarbij ben ik me steeds meer gaan verdiepen in voeding en hiervoor aansluitende cursussen gevolgd.

Ik begon met werken in de fitness en later als voedingsdeskundige. In het begin van deze jaren ging ik zelf ook meer sporten, gezonder eten en was ik de echte #fitgirl.

Op papier was ik fit, maar mijn lichaam vertelde me iets anders

Door enthousiasme, stress en destijds nog onwetendheid kwam ik mezelf aardig tegen. Ik werd ziek bij alles wat ik at en viel te veel af. Na verschillende mislukte pogingen bij de huisarts ben ik verder gaan zoeken en heb ik mezelf uiteindelijk laten testen op een lactose-intolerantie. Dit bleek ik dan ook te hebben. Maar ondanks het vermijden van lactose bleef ik klachten ervaren rondom mijn darmen.

Ik wilde weten waar mijn vage klachten vandaan kwamen

Toen bleek ik, als vegetariër zijnde, ook niet goed te reageren op soja. Deze zoektocht heeft me jaren aan frustratie geduurd. Hierdoor ontwikkelde ik ook klachten op mentaal vlak en zat niet meer goed in mijn vel.

Daarnaast ervaarde ik ook jarenlang premenstruele klachten (PMS), waarvan ik nu weet dat dit gerelateerd kan zijn aan darmgezondheid en stress. Alles staat in verbinding met elkaar en ik heb me hier in deze periode heel erg in verdiept door middel van orthomoleculair gerichte opleidingen.

Met mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen!

Mijn lichaam beter leren begrijpen en gaan leven naar mijn cyclus heeft me ontzettend geholpen om mijn leven weer terug te krijgen. Door deze ervaringen wil ik mensen sneller verder kunnen helpen met prikkelbare darmen, stress en menstruatieklachten. Daarvoor heb ik de opleiding orthomoleculaire voeding afgerond en heb ik cursussen gevolgd over hormonen en darmen. Ik werk graag op een holistische wijze, waarmee ik mezelf kan specialiseren in mijn werk. Met dit alles wil ik jou graag helpen met het zetten van de juiste stappen in je leven.

Is jouw gezondheid het waard?

Ben jij er klaar voor om te stoppen met enkel focussen op je uiterlijke doelen en juist aan de slag gaan met je gezondheid van binnenuit? Ga samen met ons aan de slag om hormonaal in balans te komen met een fijne darmgezondheid en innerlijke rust!