Lekker in je vel

met Fit Female Academy

Wil jij aan de slag met je hormoonbalans? Door het leven zonder die vervelende darmklachten? Meer kennis krijgen over je lichaam en je gezondheid? Ik help je graag!

Als orthomoleculair adviseur en (sport-)voedingsexpert wil ik dat je grip krijgt op je vrouwelijke gezondheid en darmen. Mijn doel is om jou van je klachten af te helpen en je kennis te geven over je eigen lichaam. Dagelijks help ik jonge vrouwen zoals jij af van menstruatieklachten, darmklachten, huidproblemen en vermoeidheid.

Grip 1:1 traject

In 12 weken leer jij alles over jouw vrouwelijke gezondheid en gaan we aan de slag met jouw hulpvraag.

Of het nu gaat om je menstruatiecyclus, je darmgezondheid, stressmanagement, je voedingspatroon, heel iets anders of een combinatie van verschillende dingen. Samen stellen we een programma samen waarin we met een concreet doel en plan 12 weken intensief aan de slag gaan.

EMB Bloedtest

Krijg inzicht in de gezondheid van je lichaam met de EMB bloedtest!

Krijg inzicht in de gezondheid van je lichaam met de EMB bloedtest!

Door middel van een EMB test kunnen we blokkades en verstoringen in het lichaam ontdekken. Hierdoor kom je erachter wat de oorzaak is van je darmprobleem of hormonale schommelingen en kan je écht aan de slag met dit aanpakken.

Bij elk traject ontvang je de uitslag van je test met een uitgebreid voedings- en leefstijladvies in het Health Plan om de fitste versie van jezelf te worden. Je kan zelf kiezen hoe veel coaching calls je achteraf hebt voor de beste begeleiding die bij jou past.

Orthomoleculair consult

Pak controle over je klachten.

Wil je zelf aan de slag gaan met je PDS, PMS of menstruatieklachten? Misschien heb je wel de stempel PCOS gekregen, maar heb je geen idee hoe je hiernaar moet handelen? De klachten die horen bij deze labels zijn te verminderen zonder medicatie, als je goed aan de slag gaat met je leefstijl en voedingskeuzes. Laat ons je helpen om weer 100% te kunnen leven zonder belemmeringen van je hormonen.

Na het consult, waarin we uitgebreid de tijd nemen om jou te leren kennen, ontvang je van ons een stappenplan waar jij mee aan de slag kan. Geen kant-en-klaar voedingsschema, maar een compleet plan met uitleg waardoor jij gaat begrijpen wat je lichaam nodig heeft.

Laten we even kennis maken

Weet je niet zo goed wat het beste bij jou past? Of heb je nog vragen? 

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met je om elkaar alvast beter te leren kennen. 

Stuur een bericht!