GRIP: 1 op 1 traject

“One size fits all” dat bestaat niet. Al helemaal niet als het gaat om jouw gezondheid.

Daarom heb ik het programma GRIP ontwikkelt.

Ik help jou weer grip te krijgen.
Grip op jouw leven, en vooral op je vrouwelijke gezondheid.

Of het nu gaat om je menstruatiecyclus, je darmgezondheid, stressmanagement, je voedingspatroon, heel iets anders of een combinatie van verschillende dingen. Samen stellen we een programma samen waarin we met een concreet doel en plan 12 weken intensief aan de slag gaan.

Ervaar jij dit soort klachten?

Veel jonge vrouwen kampen onbewust met hormonale klachten die dagelijks hun leven beïnvloeden. Herken jij jezelf in (een van de) onderstaande klachten? 

Een uitblijvende menstruatie

Een onregelmatige cyclus

Hevige of pijnlijke menstruatie

Opgeblazen of pijnlijke buik

Acne

Eetbuien of juist geen eetlust

Prikkelbaarheid, gejaagdheid en/of somberheid

Moodswings

Vermoeidheid

Laag libido

Herkenbaar? Dan is de kans groot dat je hormonaal niet in balans bent. Ik weet zeker dat ook jij geen klachten hoeft te ervaren en dat jij energiek door het leven kan gaan zonder dit soort (vaak) hormonale kwalen.

GRIP op je leven

Ik help jou om de zelfverzekerde vrouw te ontdekken die in je schuilt. Het is logisch dat niet alles gaat zoals we willen, maar door steeds weer te ervaren dat jij de grip hebt op jouw leven en je lichaam beter te leren begrijpen gaan we tot een hele duurzame uitkomst komen. 

Wat kan je verwachten tijdens het traject?

Leven naar je cyclus is een groot onderdeel van dit traject. We leren je omgaan met de verschillende fases van je cyclus. Helpen je bij het kiezen van de juiste anticonceptiemethode voor jou en focussen samen met jou op een gezonde, hormoonproof leefstijl waar je van kan genieten.

Omdat er zoveel verschillende hormonen en klachten zijn, is er vaak niet één aanpak voor iedereen. Jij hebt een persoonlijke aanpak nodig om je gezondheid te herstellen en samen gaan we de oorzaak van jouw klachten achterhalen.

Wat je kan verwachten na het volgen van dit traject

Veel meer kennis en begrip van je eigen lichaam

Een super gezonde menstruatiecyclus zonder belemmeringen

Betere grip op je energielevels en emoties

Inzicht in welke voeding wanneer voor jou en jouw lichaam werkt

Minder stress en meer zingeving

Meer zelfvertrouwen

(Nog) meer plezier en progressie in je sportprestaties

Een nieuwe beste vriendin erbij (jij zelf!)

En uiteraard nog veel meer!

Klinkt top toch!? En tuurlijk, ik snap dat het spannend is maar ik garandeer je dat je zo veel stappen kan gaan maken in jouw leefstijl. Er gingen je al  honderden vrouwen voor namelijk! 

Ik wil je helpen met mijn ervaring en kennis

Mijn leven werd continu negatief beïnvloed door mijn hormonen, wat zich uitte in klachten zoals pijnlijke menstruaties, extreme vermoeidheid en darmklachten. Toen ik hier mee leerde omgaan en mijn lichaam écht ging begrijpen ging er een wereld voor me open. Ondertussen help ik al ruim 10 jaar vrouwen in hun gezondheid en hierdoor weet ik zeker dat ik ook jou kan helpen!

Maar wat gaan we doen dan? Leuk dat je het vraagt; Nou super veel dus! Het liefst spreek ik je als je geïnteresseerd bent via een vrijblijvende call. Hierin doen we samen een korte analyse in jouw vrouwelijke gezondheid om zo te zien waar je krachten en je verbeterpunten liggen en leg ik alles uit!

” Ik voel veel beter wat ik écht nodig heb ”

Ik heb dankzij het traject meer inzicht en kennis over de menstruatiecyclus gekregen en hoe dit ik dit in mijn voordeel kan inzetten. Ik kan mijn energielevel hier nu beter op aanpassen waardoor ik mezelf minder snel voorbij loop. Daarnaast heb ik veel meer grip op mijn maaltijden, mijn lunch was voorheen wat bij elkaar geraapt en nu veel voedzamer waardoor ik meer energie en minder cravings heb. Ik kan meer voelen waar mijn behoeftes liggen en weet beter waar mijn lichaam op reageert, waardoor ik minder acne, buikpijn en menstruatieklachten ervaar. Daarnaast zet ik mezelf makkelijker op nummer 1 zonder me schuldig te voelen omdat ik doe wat ik echt belangrijk vindt. Mijn algehele gezondheid is van een 5 naar een 8,5 gegaan en voel me ontzettend trots.

- Alissa

Neem nu contact op!

Samen doen we een korte vrijblijvende analyse in jouw gezondheid en bekijken we of dit traject perfect bij je past!


Een traject duurt minstens 3 maanden en start met een prijs vanaf 489,-. Ik bied verschillende mogelijkheden die ik graag met je bespreek tijdens een vrijblijvende call!