orthomoleculair consult

PDS, PMS, PCOS, acne. Labels die veel jonge vrouwen krijgen, maar waar je amper tot geen oplossing voor aangeboden krijgt. Maar, wist jij dat je hier juist zelf heel veel aan kan doen door simpele aanpassingen?

Dat je deze klachten ervaart is een signaal van je lichaam dat je anders of beter voor je binnenkant mag gaan zorgen. We’ve got your back girl! Laten we ervoor zorgen dat je weer zonder die opgeblazen buik, menstruatieklachten en huidproblemen je leven kan leiden zoals jij dat wilt.

Je hebt een label gekregen van de huisarts, maar bent nog steeds niet klachtenvrij

Steeds meer jonge vrouwen krijgen een label van de huisarts zodra je met darm-, huid- of hormonale klachten aanklopt. Heb jij een van de onderstaande labels gekregen?

PMS

PMDD

PCOS

PDS

Acne

Dan is het tijd om aan de slag te gaan met een orthomoleculair consult! Wij willen dat jij klachtenvrij door het leven kan gaan en dat je je fit en energiek voelt.

Wat krijg je met een orthomoleculair consult?

Tijdens het orthomoleculair consult nemen we uitgebreid de tijd om jou en je lichaam te leren kennen. We vinden het belangrijk om erachter te komen wat jij écht wilt bereiken. Wat belemmert je het meest op dit moment? Wanneer zal jij tevreden zijn? Dat wordt ons doel om te bereiken!

Na dit consult ontvang je van ons een uitgebreid document met veel uitleg over waar jouw klachten vandaan komen. We vinden het namelijk belangrijk om jou ook te leren waarom je bepaalde aanpassingen moet doen. We zijn niet voor niets een Academy. : ) Verwacht dan ook geen kant-en-klaar voedingsschema, want hier leer je helemaal niets van en wordt je lichaam ook niet blij van.

Met je bijgespijkerde kennis en alle tips en tools in het stappenplan die je ontvangt in je plan kan je zelf aan de slag gaan om je klachten te gaan verminderen. Uiteraard mag je altijd nog je vragen stellen aan ons via WhatsApp!

Investeer in je gezondheid en levensgeluk

Het mooie aan dit alles? Het is een eenmalige kleine investering in een uitgebreid consult en document waar je heel je leven lang profijt van gaat hebben. Zo ziet een orthomoleculair consult bij Fit Female Academy eruit:

Orthomoleculair consult

Ga gericht aan de slag met een persoonlijk plan om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.

Uitgebreid consult waarin we je doelen en knelpunten bespreken

Gepersonaliseerd Health Plan met uitleg waar je klachten vandaan komen (en wat je ertegen kan doen!)

Een jaar vrijblijvend contact via WhatsApp

€149,- incl.

Vervolg consult

Wil je binnen 3 maanden nog een consult inplannen? Dan kan dit voor een lager tarief!

Opvolgend advies om nóg dieper op je gezondheid in te gaan.

Uitgebreide call waarin we alles doorspreken waar je nog tegenaanloopt

Aanvulling op je Health Plan

Opnieuw een jaar vrijblijvend contact via WhatsApp

€79,- incl.

Orthomoleculair consult aanvragen?

Laat via onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan plannen we een vrijblijvende call met je in om te bespreken of dit consult geschikt is voor jou.

Heb je namelijk meerdere (vage) klachten en weet je nog niet zo goed waar dit vandaan komt? Dan is een EMB traject misschien interessanter voor je.

Neem nu contact op!