EMB Bloedtest

Binnen 100 dagen naar een energieker lichaam met een betere darmgezondheid, sterker immuunsysteem, fijnere hormoonbalans en een stralende huid!

Krijg inzicht in je gezondheid

Heb je last van darmproblemen, menstruatieklachten, huidproblemen en/of vermoeidheid en weet je maar niet waar dit vandaan komt? Een EMB test geeft je antwoorden op je vragen over je gezondheid en geeft inzicht in de staat van jouw lichaam.

Bij een EMB traject ontvang je een uitgebreid plan met uitleg over de uitslagen, tips, tools en adviezen, zodat je gelijk gericht aan de slag kan gaan! We geven je maaltijd inspiratie, tools om je lichaam tot rust te brengen en tips om het beste uit jezelf te halen! Bij je traject krijg je 1 tot 6 coaching calls waarin we je begeleiden en je al je vragen mag stellen. Tussentijds mag je altijd laagdrempelig contact opnemen via WhatsApp.

Wij zien de EMB Bloedtest als een soort APK van je lichaam. Een grondige check of alles wel in orde is. De bloedtest is ook zeker aan te raden als je geen last hebt van klachten om te zien hoe de gezondheid van jouw lichaam is. Voorkomen is namelijk beter dan genezen!

Kom erachter waar jouw klachten vandaan komen

Middels een simpele vingerprik nemen we een paar druppels bloed af. Dit is pijnloos en merk je vrij weinig van. Hiermee krijg je onder andere inzicht in je vitaminen tekorten, mineralen tekorten, energieverstoringen en eventuele intoleranties.

Met de EMB Bloedtest kom je onder andere achter:

Vitaminen- en mineralen tekorten

Hormonale disbalansen

Voedsel intoleranties

Darmverstoringen

Leververstoringen

Stressverstoringen

EMB bloedtest aanvragen

Fit Female Academy zit gevestigd in Breda. Als je face-to-face contact fijn vindt, ben je altijd welkom om de test af te laten nemen bij ons op kantoor. Woon je wat verder weg? Dan sturen we de test kit naar je op en zullen we je tijdens een online call begeleiden hoe je de vingerprik bij jezelf afneemt. Bij ons kan de EMB bloedtest online en op afstand uitgevoerd worden.

Kan je niet wachten om eindelijk antwoorden te krijgen over je eigen lichaam? Wil je gericht aan de slag gaan, zodat je vol energie door het leven kan gaan? Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak in!

” Fantastisch geholpen door middel van de EMB-test. ”

Ik had enorme last van buikklachten en acné die volgens gewone huisarts alleen behandeld kon worden met een pilletje hier, pilletje daar. Via de EMB-test wist ik waar mijn darmen het moeilijk mee hadden en welke tekorten ik had opgebouwd. Dankzij een fantastisch plan, zelfs met voorbeeld gerechten kon ik onmiddellijk aan de slag. Na 1 maand heb ik geen/ amper nog last van mijn buik en dit enkel en alleen maar door mijn voeding aan te passen en een korte ondersteuning van supplementen. Eeuwig dankbaar!

Emely V.

Wat is een EMB Bloedtest precies?

Wij zien een EMB Bloedtest als een APK van je lichaam. Bij een EMB krijg je een uitgebreide check van je gezondheid. Naast het reguliere bloedonderzoek, wordt je bloed ook onder de microscoop gelegd én via een bioresonantie apparaat gemeten. Dankzij dit uitgebreide onderzoek kan je een gericht aan de slag met je voeding en leefstijl om lekkerder in je vel te komen.

De uitslag laat zien of je lichaam te veel belast wordt. Je kan dit merken aan huidontstekingen, onregelmatige cyclussen, lastige stoelgang, vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid, PMS-klachten, haaruitval of zwakke nagels. Deze vage kwaaltjes komen altijd ergens vandaan en de EMB Bloedtest kan jou eindelijk antwoorden geven.

Wat test je met een EMB bloedtest?

Door middel van bloed vanuit een vingerprik en afdrukken op een plaatje worden onder andere de volgende aspecten gemeten:

Vitaminen en mineralen waarden

Het effect van stress op je systeem

De belasting van bacteriën, parasieten, schimmels en virussen

Verstoringen in de darmwand of darmflora

Hormoonbalans, waaronder in de geslachtshormonen, schildklierwerking, cortisol, insuline en leptine

Het ontgiftingssysteem

Energetische intoleranties voor fructose, gluten, kippenei, lactose, soja, tarwe, geitenzuivel, koezuivel, zoetstof en histamine

En dat is nog lang niet alles dat uit de test komt!

EMB bloedtest bij Fit Female Academy: zo werkt het

1. Meld je aan voor een EMB Bloedtest

Als je je aanmeldt voor een EMB Bloedtest plannen we een online call in. Vervolgens maken we een afspraak om de test uit te voeren. De EMB Bloedtest wordt in Breda afgenomen, of we doen de EMB test op afstand via een online call.

2. Uitslag EMB Bloedtest

Na afname krijg je binnen vier weken de uitslag. Je ontvangt een persoonlijk Health Plan om mee aan de slag te gaan. In dit plan staat een uitgebreide uitleg van de uitslag met wat het is en wat je er aan kan doen. We bespreken aanpassingen in je voeding, leefstijl en beweging om van je klachten af te komen. Ook vind je inspiratie voor maaltijden in het plan terug. Mocht het nodig zijn, adviseren wij ook bepaalde hoogwaardige supplementen die je een duwtje in de rug geven.

3. Nazorg en vooruitgang

Ook plannen we het (eerste) orthomoleculair consult in, waarin we bespreken hoe de eerste weken je afgaan. Waar loop je tegenaan? Heb je ergens behoefte aan? Wat zijn veranderingen die je al opmerkt? Zo gaan we alles nog praktischer maken zodat je nóg meer stappen kan zetten! Afhankelijk van het pakket krijg je nog meer consulten om steeds verder door te pakken. Via WhatsApp mag je altijd tussentijds je vragen stellen.

” Heel veel gehad aan de EMB bloedtest! ”
Had al jaren last van een opgeblazen buik, zo’n 4x per week. Bij de huisarts kwam er PDS uit en daar moest ik mee leren leven. Later ben ik nog bij een mesoloog geweest en daaruit kreeg ik niet de handvatten die ik nodig had. Ik heb nu iets meer dan een maand geleden de test gedaan en hieruit kwamen verschillende intoleranties die ik al vaker had getest, maar nooit tegelijkertijd. Juist de combinatie blijken de klachten te geven. Ook heb ik veel meer inzicht gekregen in de totale staat van m’n lichaam (vitamine, hormoonbalans, stress etc). Na de uitslagen van de test heb ik een heel fijn consult gehad waarbij ik ook echt fijn advies heb gekregen, duidelijke uitleg en hier ook écht iets mee kan. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gemaakt om de test te doen en wil zeker over een paar maanden een nieuwe test doen.

Nina B.

EMB Bloedtest Breda

Ik geloof in een complete aanpak. Daarom is het niet mogelijk om alleen een test af te nemen maar kies ik er juist voor om je te helpen met het implementeren van alle uitkomsten in je leven door middel van het traject. 

EMB traject

Uitgebreide intake

EMB bloedtest afname in Breda of online

Persoonlijk health plan

3-6 online orthomoleculair consulten binnen 3 maanden na het plan

Een jaar lang onbeperkt WhatsApp contact met je coach

Bonus: toegang tot online curus cyclus tracken

Bonus: Korting op supplementen

vanaf €399,- incl.

Vraag een EMB Bloedtest aan!

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik werk met trajecten om jou optimaal te kunnen begeleiden naar de allerbeste resultaten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als je testafspraak niet door kan gaan, willen we je vragen om dit uiterlijk 12 uur van te voren door te geven. Anders zullen we €99,- in rekening moeten brengen.
Het is altijd mogelijk om een hertest in te plannen. Dit is interessant om je progressie in af te lezen én geeft weer nieuwe inzichten om je gezondheid nog meer boost te geven! Een hertest binnen 6 maanden vraagt om een investering van €199,-
Fit Female Academy zit gevestigd in Breda. Als je face-to-face contact fijn vindt, ben je altijd welkom om de test af te laten nemen bij ons op kantoor. Woon je wat verder weg? Dan sturen we de test kit naar je op en zullen we je tijdens een online call begeleiden hoe je de vingerprik bij jezelf afneemt. Bij ons kan de EMB bloedtest online en op afstand uitgevoerd worden.