Anti-conceptie E-guide

Dé e-guide die jou gaat helpen om te stoppen met de pil!

Stoppen met de pil, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak is het een enge gedachte. Veel vrouwen zijn met de pil begonnen omdat ze klachten ervaarden. Denk aan acne, veel moodswings of heftige menstruaties. Je bent bang dat dit terugkomt zodra je stopt met de pil. Dit hoeft echt niet te zijn! Wij gaan je leren hoe met ons ANTI-conceptie e-guide.

Weet jij wat de pil doet met je lichaam?

Veel vrouwen maken gebruik van de anticonceptiepil, maar hebben geen flauw benul wat dit met het lichaam doet. Het enige wat we horen bij de huisarts is dat ‘het de cyclus reguleert’ en ervoor zorgt dat je niet zwanger wordt. Newsflash: synthetische hormonen reguleren je hormonen niet, maar leggen dit plat. Dit zorgt voor veel narigheid in je lichaam. Precies de reden dat wij je willen helpen te stoppen met de pil!

Een gezonde menstruatiecyclus zonder hormonen

Wij leggen je uit wat hormonale anticonceptie met je cyclus doet en we leren je hoe een gezonde cyclus eruit hoort te zien. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe ga jij zorgen voor menstruatiecyclus zonder klachten én zonder hormonen? Daarbij vertellen we over andere vormen van anticonceptie, zonder hormonen.

Hoe kan je het beste stoppen met de anticonceptiepil? Je vindt het allemaal in onze ANTI-conceptiepil e-guide!

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ook als je niet wilt stoppen is het plan super interessant. Je leert wat de pil nu eigenlijk echt doet en het creëert meer bewustwording voor je eigen lichaam
Wij vinden dat iedereen toegang zou moeten hebben tot deze informatie. Daarom hebben we het ANTI-conceptie guide een schappelijke prijs gegeven!
We hebben hard gewerkt aan het plan en hopen dan ook dat het niet zomaar verspreid gaat worden. Het kan dus, maar als je ons wilt steunen dan liever niet 😉
We wish! Voor nu is dit een e-guide die je kan downloaden. Maar we blijven dromen, wie weet maken we ooit nog een echt boek!